Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VERDACHTE SCHIEDAMMER LANGER VAST VOOR VERGISMOORD

SCHIEDAM- Verdachte René F.(51) uit Schiedam blijft nog zeker zestig dagen in voorlopige hechtenis. Dat heeft de raadkamer bepaald.

Bijna 5 jaar na de vergismoord op Rob Zweekhorst in Berkel en Rodenrijs is vorige maand F. aangehouden op verdenking van betrokkenheid. De aanhouding in Schiedam is het resultaat van het onderzoek dat nooit heeft stilgelegen. De politie hoopt nog steeds dat getuigen die meer kunnen vertellen over deze zaak naar voren stappen.

Op 1 januari 2014 werd de toen 44-jarige Zweekhorst, vader van twee kinderen, slachtoffer van een persoonsverwisseling. Hij werd op straat doodgeschoten toen hij zijn honden uitliet. Justitie loofde al snel een beloning uit van 15.000 euro voor de gouden tip. Met de aanhouding van de Schiedammer is weer een stap gezet in het onderzoek, maar de beloning is nog steeds van kracht wanneer iemand informatie heeft die de zaak rond kan maken.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *