RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VERDACHTE BRANDSTICHTING CHORIPAN SCHIEDAM

SCHIEDAM- De politie heeft een video still verspreid van de man die mogelijk verantwoordelijk is voor de brandstichting van de foodtruck van Choripan. Wie herkent de man op de afbeelding?

In de nacht van 15 op 16 februari gingen op twee plekken in Schiedam auto’s in vlammen op. De auto’s werden halverwege de nacht in brand gestoken. De eerste melding van 03.30 uur betrof een brand in een personenauto op de Groenelaan. De tweede brand, een klein half uur later, verwoestte de foodtruck op de Nieuwe Haven. De eigenaren van dit busje zijn deels voor hun broodwinning afhankelijk van de foodtruck.

Naast het persoonlijk drama achter deze branden, stonden beide voertuigen vlak voor enkele woningen geparkeerd. Als de branden niet op tijd waren ontdekt, was het leed niet te overzien geweest.

Naar de branden is een onderzoek gestart. Er zijn camerabeelden beschikbaar. De politie wil voorkomen dat er nog meer gevaarlijke situaties ontstaan en publiceert daarom nu al een foto van de vermoedelijke dader. Het gaat om een man met een stevig postuur op een damesfiets. Wie herkent de man? Of wie heeft de man die nacht gezien? Laat het de politie weten via 0900-8844. Anoniem kan ook via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *