RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VERDACHTE (41) MOORD SCHIEDAM AANGEHOUDEN

SCHIEDAM- De politie heeft een 41-jarige verdachte uit Schiedam aangehouden. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij het dodelijke schietincident op zaterdag 28 december in Schiedam waarbij een 26-jarige man uit Rijswijk om het leven kwam.

Op 28 december rond 19.30 uur hoorden getuigen schoten waarop de politie werd gebeld. Agenten troffen het Rijswijkse slachtoffer aan in een woning in de Boomgaardstraat aan en startte direct met reanimeren. Een traumateam nam dit kort erna over, maar de hulp mocht niet meer baten. Er werd direct een groot onderzoek gestart. Er zijn onder andere twintig rechercheurs op de zaak gezet. Dit onderzoek heeft geleid tot de aanhouding van de 41-jarige verdachte, de bewoner van het pand.

De politie komt nog steeds graag in contact met mogelijke getuigen. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en nog niet met de politie gesproken. In dat geval wordt u alsnog gevraagd contact op te nemen met de politie. Dat kan via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Meld u zich dan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.