Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VERDACHTE (31) MOORD SCHIEDAM LANGER VAST

SCHIEDAM- De 31-jarige man uit Den Haag die deze week is aangehouden in verband met het schietincident in de Schiedamse Boomgaardstraat blijft in ieder geval nog 14 dagen vastzitten. Hij is vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

In het onderzoek was al één aanhouding verricht. Dat gebeurde op dinsdag 14 januari. Het gaat om de 41-jarige bewoner van de Schiedamse woning.

Op 28 december is tussen 19.00 en 20.00 uur geschoten in de benedenwoning. Hulpdiensten gingen ter plaatse en troffen een zwaargewonde man van 26-jaar aan uit Rijswijker. De medische hulp mocht uiteindelijk niet baten. Onderzoek wees uit dat na deschoten drie personen het huis hebben verlaten. Het vermoeden bestaat dat een van hen gewond is geraakt. Over een afstand van ruim 400 meter is namelijk een bloedspoor aangetroffen. Deze liep tot de Ooievaarsteeg, waar het drietal waarschijnlijk door een automobilist is opgepikt.

De politie zoekt nog altijd naar de vrouw die verdacht wordt van betrokkenheid bij de moord. Ook wordt gezocht naar de bestuurder van de auto die mogelijk met het gebeuren te maken heeft.

Weet u meer? Bel met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *