Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VERDACHTE (16) NEERSTEKEN FIETSSTER VLAARDINGEN LANGER VAST

VLAARDINGEN- De 16-jarige verdachte van het neersteken van een fietsster in Vlaardingen is vandaag voor de raadkamer van de Rechtbank Rotterdam verschenen. Hij blijft 30 dagen langer vastzitten, zo besliste de rechter. Het onderzoek loopt nog.

In het onderzoek naar het steekincident van zaterdag 16 april op de Kortedijk, waarbij een 21-jarige vrouw in haar rug werd gestoken, is de 16-jarige jongen uit Vlaardingen op 28 april aangehouden. Vanwege de impact van het incident deed een groot team van rechercheurs onderzoek en werden al snel beelden van de verdachte getoond in opsporingsprogramma’s Opsporing Verzocht en Bureau Rijnmond.

Het 21-jarige slachtoffer was die zaterdagavond laat onderweg naar haar vriend na een hockeyfeest. Op weg naar het centrum van de stad werd ze om 23.45 uur uit het niets belaagd door een man die haar eerst voorbij fietste, omkeerde en haar vervolgens in haar rug stak. Ze dacht eerst dat ze een klap kreeg. Toen bleek dat het ging om een steekwond, is ze direct naar een ziekenhuis overgebracht. Inmiddels gaat het goed met haar.

1 reactie op “VERDACHTE (16) NEERSTEKEN FIETSSTER VLAARDINGEN LANGER VAST

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *