Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VERBOUWING SCHOLEN VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Deze zomervakantie wordt er volop verbouwd in locaties van UN1EK in Vlaardingen. Door een toestroom van nieuwe leerlingen bij IKC De Ark is in de locatie aan de Lissabonweg extra ruimte nodig om alle onderwijsgroepen te kunnen huisvesten. Ook bij CBS Het Anker  wordt met een aanpassing in het gebouw plaats gemaakt voor nieuwe leerlingen.

Op 7 juli sloot CJBS ’t Kompas aan de Baarnhoeve definitief haar deuren. De meeste leerlingen van ’t Kompas stromen na de zomervakantie door naar IKC De Ark of naar CBS Het Anker.  Deze zomer verbouwt  UN1EK de locatie van ’t Kompas aan de Baarnhoeve om deze geschikt te maken voor buitenschoolse opvang.

De BSO groepen van IKC De Ark verhuizen na de zomervakantie naar de Baarnhoeve. De kinderen kunnen hier na schooltijd en in de schoolvakanties naar hartenlust binnen en buiten spelen en hun creativiteit en talenten ontwikkelen. In ateliers organiseren de pedagogisch medewerkers (kunst)activiteiten en workshops onder het motto van IKC De Ark:  ‘Omdat leren een Kunst is’. De voorschoolse opvang van IKC De Ark blijft aan de Lissabonweg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *