Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BEZICHTIGING VERBOUWING J & S SCHIEDAM-GORZEN

SCHIEDAM- Het pandje van de Stichting J&S Projecten in de Schiedamse Gorzen is klaar na een grote intensieve verbouwing. De krachten achter de stichting – Mieke Wigmans en Martin Stolk- willen u van harte uitnodigen om het onderkomen aan de Groenelaan 38A te bewonderen.  U kunt bellen om een afspraak te maken: 06-53283235, vanaf donderdag 13 augustus bent van harte welkom. U wordt ontvangen met koffie en taart.

Stichting J&S Projecten zet zich in voor iedereen in de Gorzen, jong en oud. Ondanks dat de buurt een echte volksbuurt is en bijna iedereen elkaar kent, is er ook onbegrip en eenzaamheid. Door de kwetsbare groepen in de wijk te signaleren en hen echt te helpen met datgene wat ze nodig hebben, kan J&S zich nuttig maken.

Zo brengt de stichting jongeren en senioren samen, wat de band tussen deze groepen versterkt. Senioren komen uit hun isolement en zijn minder bang en de jongeren zijn meer betrokken en gaan (anders) nadenken over hun toekomst.

Stichting J&S opent de deuren voor iedereen die met een positieve blik naar de toekomst wil kijken en samen wil werken aan een buurt die veilig en prettig is voor iedereen.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *