Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VERBAZING OVER VRAGEN GRONDLAAG OEVERBOS VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- ONS.Vlaardingen reageert met verbazing op vragen van de fractie Kerkhof (fK) over de sanering van het voormalige Oeverbos na de vondst van asbest vorig jaar. De fK wilde gisteravond van wethouder Bart Bikkers (VVD) weten hoe veilig de open vlakte aan het water nog is na deze vondst en greep daarvoor de mondelinge vragenronde aan. Volgens de wethouder is het inmiddels veilig zonnen en voetballen op de vlakte na het aanbrengen van een nieuwe laag grond afgelopen voorjaar.

Frans Hoogendijk (ONS) wil van Ff weten waar hun vragen vandaan komen. Hoogendijk: “Misschien dat u even uit kan leggen wat nu precies het spoedeisende karakter van deze vragen is?”
Marcel Kerkhof (fK) laat foto’s zien van het afval (draad, stukken ijzer, glas) dat tussen de grondlaag wordt aangetroffen. Kerkhof: “Als je daar dan loopt en je ziet dat allemaal dan denk je van ja, ik heb wel vragen.”

Afgelopen zomer maakte de fK zich druk om het stellen van schriftelijke vragen door de politieke opponenten van de fractie Boers. Wat de fK betreft moet zeer zorgvuldig worden omgesprongen met het stellen van vragen in verband met de kosten.

In juni erkende de fK hypocrisie bij hun verzoek om een verbod op het zogenaamde magneetvissen. Aanvragen Alke van Marsbergen (fK) is zelf een fervent magneetvisser.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *