WATERWEG ACTUEEL

VEILIGHEIDSEISEN NEKKEN KONINGSFEEST SJIEK SCHIEDAM

VEILIGHEIDSEISEN NEKKEN KONINGSFEEST SJIEK SCHIEDAM

SCHIEDAM- Er komt dit jaar geen groot feest tijdens Koningsdag bij Café Sjiek op de Oude Sluis in de binnenstad van Schiedam. De eisen die door de brandweer, politie en de veiligheidsregio zijn gesteld, zijn in relatie tot de omvang van het Koningsfeesten en het aantal bezoekers veel te duur om aan te voldoen, laten de eigenaren van de kroeg weten:  ‘We mogen wel iets organiseren, maar het wordt alles bij elkaar voor ons een te groot financieel risico.’

‘Natuurlijk balen we ervan dat we dit jaar geen Sjiek evenement hebben op de Oude Sluis, nadat we jarenlang ons best hebben gedaan om in Schiedam Centrum een goed Koningsdagfeest neer te zetten’, zo valt te lezen op de site van het café. Bij Sjiek heeft men bovendien het gevoel dat op andere plaatsen in de stad vergelijkbare festiviteiten georganiseerd kunnen worden, zonder dezelfde zware veiligheidseisen.

Sjiek hoopt tijdens de Brandersfeesten weer een mooi feest te vieren.

 

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com.

Webradio Torpedo

maart 12th, 2018

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *