Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VEERTIG PARKEERPLAATSEN SCHIEDAM-WEST

SCHIEDAM- Vanmiddag komen er weer veertig parkeerplaatsen beschikbaar aan de Rembrandtlaan in Schiedam-West. Dat laat de Wijktoezichthouder weten.

Sinds eind vorig jaar lag een deel het wegdek open op de Vlaardingerdijk en aan de Rembrandtlaan. Onder meer aan de westzijde, het deel tot aan de Mesdaglaan. De werkzaamheden waren nodig voor de herinrichting van dit deel van de buurt.

Andreas Rose, fractievoorzitter van oppositiepartij LOS, reageerde deze week na afloop van het wijkoverleg in West: ‘Parkeren in West is ‘s avonds een ramp. Is het al jaren, maar door overbewoning en herbestratingen waar parkeerplaatsen verdwijnen wordt het nu onhoudbaar.’ Tijdens het wijkoverleg signaleerde Rose ook een oud-raadslid van GroenLinks. Zij bleek te vragen om meer parkeerplaatsen in haar straat. Rose: ‘Goed om te horen.’

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *