WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

‘VEEL TE WEINIG HANDHAVING STRAND HOEK VAN HOLLAND’

HOEK VAN HOLLAND- De bewoners van Hoek van Holland zijn van mening dat de handhavers niet genoeg capaciteit hebben om hun werk goed te doen op drukke stranddagen. Dat heeft de VVD in de Rotterdamse gemeenteraad gehoord tijdens hun werkbezoek aan de badplaats. Daarom stellen de liberalen schriftelijke vragen aan het stadsbestuur. De fractie wil onder andere weten wat de plannen zijn van het college om de capaciteit aan te passen aan de huidige ontwikkelingen.

Pascal Lansink (VVD): ‘Een rode draad tijdens dit werkbezoek was het enorme succes van de metro. Hierdoor wordt het strand beter bezocht, gedurende de hele dag tot diep in de nacht. De Rotterdamse VVD is ontzettend blij met het succesvol uitrollen van het nieuwe metrostation door dit college. Het grote aantal bezoekers, die ook anders zijn dan voorheen, zorgt echter voor nieuwe uitdagingen voor de bewoners en dienstverleners van Hoek van Holland en Rotterdam.’

Burgemeester Ahmed Aboutaleb (PvdA) heeft in juli slechts één geweldsincident toegegeven op het strand van Hoek van Holland sinds de opening van de metro. Dit ging om de vechtpartij op een terras van een strandpaviljoen op zaterdag 10 juni. Over het steekincident op 18 juni aan de Zeekant zegt Aboutaleb dat deze niets te maken heeft met het strand, de horeca en de metro. De burgemeester liet dit vorige maand weten in antwoord op schriftelijke vragen van Leefbaar Rotterdam en de VVD. Hij voegt eraan toe dat er in 2022 geen soortgelijke incidenten waren op het strand van Hoek van Holland, toen de metro nog niet tot het strand reed.

14 reacties op “‘VEEL TE WEINIG HANDHAVING STRAND HOEK VAN HOLLAND’

 1. Moet toch geen probleem zijn om handhavers te vinden?
  Lopen genoeg werklozen
  ( lees: werkweigeraars) rond om deze een lichtblauw jasje te geven, week boa cursus en een heuse walkie-talkie en glimmende handboeien. Of hebben ze het te druk met auditie doen voor opsporing verzocht?

  1. Meld je aan Jaap, je hebt toch niets te doen. Het is trouwens re gek voor woorden dat er handhavers nodig zijn voor een stranddagje.Is dat soms ook een kultuurdingetje van bepaalde volkeren?

   1. Sta er al regelmatig om te vissen, Hans 88, dus geen tijd. En ik wil daar niet met jou samen werken. Neem aan dat het voor jou wat is, noem het maar nostalgie.
    Bunkers en kans om kuilen te graven. I.p.v. een blauwhemd krijg jij een bruinhemd als ‘leider’. Misschien mag je zelfs een stukje langs de kust varen op een zeilbootje. Komen vast en zeker je V.O.C. genen naar boven.

     1. Ja hoor…….Gaan jullie maar lekker een potje pantzer-vuistfucken met elkaar . Succes ……………….

   2. Beste Hans 88
    Ik zou niets te doen hebben?
    Weet niet wat jij voor werk hebt, maar erg productief ben jij daar niet. Gezien alle commentaren kost dat aardig wat tijd van je werkgever of geniet jij van een uitkering?

 2. Nou Jaap, ik hoef maar te kijken naar de tijden waarop je schrijft om te weten dat je een werkeloze zielepiet bent. Waarschijnlijk ook nog in zo’n scootmobiel met een copd tankje achterop….

 3. Bijna goed Hans 88
  Als je niet aan geheugenproblemen zou lijden, komt vaak voor bij korsakof patiënten, wist je dat ik al had verteld dat ik GENIET van een bijstandsuitkering, gratis eten, allerlei kwijtscheldingen belasting, toelagen en wat verkopen via marktplaats. Al bij al een kleine 3000 euro netto. En ik vergat nog huursubsidie van 300 euro. Maar ik heb nooit gerookt en heb geen scootmobiel maar laat mij rijden door Argos, kost bijna niets.
  Tevreden?……….Als jij om 06.00 moet opstaan om naar je baas te gaan draai ik me nog vele malen om. En als jij in de winter door de sneeuw moet ploeteren zit ik lekker op Gran Canaria, klein loonslaafje.
  . Uit!

 4. Dat verhuur ik onder aan 4 Polen.
  Geen geld betalen voor onderhoud etc, word allemaal geregeld.
  Zelf verblijf ik in Spanje in huis van mijn vriendin. Doe daar een beetje toeristen vermaken met excursies en tijdens de winter Sinterklaas en zwarte Piet spelen voor bejaarde Nederlanders met veel geld. 1 per jaar maand naar Nederland om zaken te regelen. En dat op mijn 35e jaar. Voel mij miljonair.

 5. Zieke geest heb je Hans 88.
  Maar waar de geest van vol is loopt de mond van over.
  Jij weet waarschijnlijk het verschil niet tussen een partner, vriendin of vriend. En i.d.d. heb een vriend die Karel heet en de ander Gerrit en nog ene Peter. Daarnaast nog vriendinnen O.a. Karen, Petra etc.
  Ga ze niet allemaal opnoemen.

  Jij hebt geen van allen.
  Alleen je linkerhand. Met de ander sta je in houding met arm schuin omhoog voor de spiegel met klein snorretje onder je neus geplakt, anders gebeurd er niets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *