Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VEEL ANIMO BUSTOURS NIEUWBOUWDAG SCHIEDAM

SCHIEDAM- Wie wil zien waar nu en in de komende jaren woningen worden gebouwd in Schiedam, kan op de Nieuwbouwdag Schiedam op 2 november gratis meerijden met één van de acht bustours langs bouwlocaties. Medewerkers van de gemeenteSchiedam vertellen tijdens de rondrit in de bus welke plannen er voor die locaties zijn. Er is al veel animo voor de tours die vertrekken vanaf het Stadserf bij de Liduina Basiliek. Aanmelden voor één van de ritten tussen 12.30 en 15.30 uur kan nog via info@nieuwbouwdagschiedam.nl.

Tot 2030 bouwt Schiedam circa 7.000 nieuwe woningen. In de foyer van Theater aan de Schie tonen projectontwikkelaars, makelaars en de gemeente Schiedam op zaterdag 2 november van 12.00 tot 16.00 uur woningen die nu te koop staan, opkorte termijn beschikbaar komen en welke plannen er voor de toekomst zijn. Wethouder Fahid Minhas van o.a. Wonen vertelt op deze Nieuwbouwdag Schiedam in zijn koffie- annex filmhoek over alle plannen. Daarbij kan iedereen aanschuiven en vragen stellen. Tussenzijn gesprekken door worden tal van interessante filmpjes over Schiedam vertoond. Hypotheek-verstrekkers en financieel adviseurs gaan in op de laatste ontwikkelingen en kunnen met mogelijke kopers afspraken maken.

Zo’n 60% van de woningen in Schiedam worden verkocht aan niet-Schiedammers, want Schiedam blijkt ook voor Rotterdammers, Hagenaars en Amsterdammers een leuke stad om te wonen, werken, winkelen en recreëren. Voordeel is dat de stad centraalligt en goed bereikbaar is per trein, metro, bus en tram. Wie graag nader kennis wil maken met de verrassende plekken van de stad, kan zich deze middag inschrijven bij Stichting Promotie Schiedam voor een wandeling onder leiding van een gids.

Ouders die graag even de handen vrij wil hebben om geconcentreerd naar de bouwplannen te kijken, kunnen de kinderen in de Kidshoek onder leiding van professionals lekker laten knutselen. Aan de bar in de foyer zijn drankjes te koop.In de zithoeken kan iedereen rustig de projectinformatie bekijken en een drankje nuttigen.

Kijk voor de allerlaatste informatie op de website nieuwbouwdagschiedam.nl of volg Facebook.com/nieuwbouwdagschiedam.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *