Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VAN WIJNEN AAN DE SLAG MET PARKWEG MIDDEN SCHIEDAM

SCHIEDAM- Aannemer en bouwbedrijf Van Wijnen West is de klus gegund voor sloop en nieuwbouw van het gebied Parkweg Midden in de Schiedam-Nieuwland. De onderneming is in Schiedam ook betrokken bij de woningbouw op het terrein van de voormalige brandweerkazerne en bij de nieuwbouw op het Dirkzwager-terrein.

Sinds eind 2017 is door de gemeente en verhuurder Woonplus gezocht naar één marktpartij voor de herontwikkeling van Parkweg Midden. De plannen voor de herontwikkeling gaan uit van het slopen van 304 flat- en portiekwoningen in acht complexen van Woonplus aan de Parkweg, de Monseigneur Nolenslaan, de Burgemeester Van Haarenlaan, de Van Heuven Goedhartstraat en de M.C.M. de Grootstraat.

Van Wijnen bouwt voor eigen rekening en risico de koopwoningen en ontwikkelt en bouwt de sociale huurwoningen voor Woonplus. Het hele project is gasloos en zal als gevolg hiervan grotendeels met ‘nul op de meter’ woningen worden vol gebouwd, dan wel daarvoor gereed zijn.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

2 reacties op “VAN WIJNEN AAN DE SLAG MET PARKWEG MIDDEN SCHIEDAM

  1. Eindelijk wordt dit lelijke stuk Schiedam aangepakt… het moet een paradepaardje worden, want is wel 1 van de toegangswegen tot het centrum met entree tussen 2 molens in. Hoop dat midden hoger segment koopwoningen worden zodat er ook een betere mix qua bewoners komt. En de koffieshop verdwijnt ook alsjeblieft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *