WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VAN DER VALK HOTEL SCHIEDAM KRIJGT VORM

SCHIEDAM- Het nieuwe Van der Valk Hotel, langs de A20 in Schiedam, krijgt vorm. Het complex opent komend najaar.

Het gaat niet alleen om een hotel, maar ook om een restaurant en congrescentrum. Er is ruimte voor bijna honderdtachtig kamers, negen suites, een congrescapaciteit voor vierhonderd mensen, tien conferentiezalen, een restaurant met circa tweehonderdvijftig couverts a la carte en driehonderd couverts Live Cooking, een skybar en wellness.

Op 22 mei vorig jaar is door het echtpaar Peter en Eveline Van den Hul – Van der Valk getoost op een nieuwe mijlpaal en een voorspoedige bouw.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

2 reacties op “VAN DER VALK HOTEL SCHIEDAM KRIJGT VORM

  1. Jammer we zijn 11 12 2020 50 jaar getrouwd en wilde graag overnachten daar omdat we het hotel ook zien bouwen vanuit onze huiskamer in Vlaardigen dan maar met 51 jaar getrouwd te zijn succes

    1. Het is een artikel van maart 2020 en er staat komend najaar.. Dus dat zou betekenen dat het dit najaar (2020) klaar zou moeten zijn. Ik hoop van harte dat dit ook zo is en dat er een mogelijkheid is dat jullie dan er een nachtje kunnen genieten.

      Wellicht leest het echtpaar Peter en Eveline Van den Hul – Van der Valk hier jullie berichtje en anders zou ik er een e-mailtje aan wagen. Niet geschoten is altijd mis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *