Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VAGE FOTO MOGELIJKE HONDENRONSELAARS VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Achter het Albeda college in de Vlaardingse Westwijk is zondagmiddag een foto gemaakt van twee vermeende hondenronselaars. De foto wordt online verspreid als waarschuwing.

De maakster van de foto vond dat de man en vrouw op de foto teveel aandacht hadden voor haar hond. Ook wilden de twee een foto van hem maken. Ze spraken gebrekkig Duits en Nederlands. De maakster van de foto laat weten: “Ik heb op afstand nog een foto van ze kunnen maken, helaas niet duidelijk. Maar misschien kleding toch een herkenningspunt als je ook aangesproken wordt.“

Al een week circuleren waarschuwingen tegen mogelijke hondenronselaars in Vlaardingen. De honden zouden worden ontvoerd om ingezet te worden bij de training van vechthonden. De honden worden daarbij‘vermoedelijk als lokhonden gebruikt.

Bij de politie zijn geen concrete aanwijzingen dat er in Nederland op enige schaal honden worden geronseld of gestolen om ze in te zetten bij hondengevechten, evenmin zijn er concrete aanwijzingen dat honden die onlangs gestolen zijn bij dergelijke gevechten terecht zijn gekomen.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *