Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

UNILEVER ONTKENT VERTRAGING BIJ VERTREK UIT VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- In november komt het complex van Unilever in Vlaardingen definitief leeg, maar het Global Foods Innovation Centre in Wageningen is dan nog niet volledig gereed. Een woordvoerder van het concern wil desondanks niet spreken van een vertraging bij de verhuizing uit Vlaardingen. De onderneming heeft volgens de woordvoerder altijd gesteld medio 2019 te zullen verhuizen naar Wageningen. “Dat is dus ook zo. Alleen kunnen we er dan nog niet in. Bij een gewoon huis moeten de keuken en de badkamer er nog in en bij een pand zoals dit moeten we er dan nog een laboratoria in doen.”

Unilever kondigde in oktober 2016 aan uit Vlaardingen te vertrekken en haar activiteiten te verplaatsen naar Wageningen. De gebouwen aan de Olivier van Noortlaan in Vlaardingen zijn inmidels aangekocht door de Van Adrighem Group, die het terrein gaat benutten voor een combinatie van woon- en werkdoeleinden.

De gebouwen aan de Olivier van Noortlaan in Vlaardingen worden als historisch belangrijk gezien voor de haringstad. De afgelopen 62 jaar was Unilever hier actief met het research lab, inclusief theater (auditorium). Dit theater blijft behouden.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *