Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

UNIEK KIJKJE IN VLAARDINGSE STADSPODIA

VLAARDINGEN- Hoe graag de Stadspodia ook willen, de deuren van de Stadsgehoorzaal en De Kroepoekfabriek blijven tot en met 20 april gesloten. Tenminste… de fysieke deuren. Onder het motto ‘als het publiek niet naar het theater of poppodium mag, dan brengen we de podia gewoon naar het publiek toe’ hebben beide podia een uitgebreide 3D-scan laten maken van letterlijk alle hoeken en gaten van hun gebouw. Via https://stadsgehoorzaal.nl/binnenkijken en kroepoekfabriek.nl/binnenkijken kunt u een volledige virtuele tour maken door de podia. Heeft u stiekem altijd al eens op de bühne willen staan of een kijkje backstage willen nemen? Het kan nu, en hoe!

De Stadspodia zouden de Stadspodia niet zijn als ze niet tóch iets zouden verzinnen om hun geliefde en oh zo gemiste bezoekers welkom te heten in hun gebouw. De podia hebben daarom een uitgebreide 3D-scan laten maken van letterlijk alle hoeken en gaten van hun gebouw. Van de podiumzalen tot de kleedkamers, van het kantoor tot de artiestenruimte en van de studio’s tot de vergaderruimtes; u kunt het zo gek niet bedenken of u kunt (en mag!) er komen!

In de 3D-scan wandelt u stap voor stap het hele gebouw van de Stadsgehoorzaal en De Kroepoekfabriek door en vindt u halverwege handige en interessante weetjes over de ruimte waarin u zich bevindt, zoals de max. capaciteit aan mensen, afmetingen, faciliteiten etc. Bent u alvast op zoek naar een speciale ruimte om een te gek feest te geven (indien dat ooit weer wordt toegestaan), of bent u gewoon heel nieuwsgierig waar artiesten voor en na de show uithangen? Nog nooit was het zó makkelijk en gaaf om deze magische en tot de verbeelding sprekende plekken te bezoeken. Mocht u na ‘de rondleiding’ toch nog specifieke vragen hebben over de ruimtes en mogelijkheden, dan kunt u terecht op https://stadsgehoorzaal.nl/zakelijk en https://kroepoekfabriek.nl/zakelijk/verhuur/.

Voor de oplettende en nieuwsgierige speurder zijn er in zowel de Stadsgehoorzaal, als De Kroepoekfabriek een aantal vierkante blokken (met daarop het logo van de podia) te vinden. Denkt u ze allemaal gevonden te hebben? Stuur uw antwoord (het aantal blokken van zowel de Stadsgehoorzaal, als De Kroepoekfabriek) uiterlijk vrijdag 30 april naar info@stadsgehoorzaal.nl en misschien wordt u wel de gelukkige winnaar van 3 voorstellingen naar keuze voor 2 personen in de Stadsgehoorzaal of De Kroepoekfabriek (stel dat dit ooit weer wordt toegestaan!).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *