Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

UITVERHUIZEN HUURDERS PARKWEG SCHIEDAM OP SCHEMA

SCHIEDAM- Per 1 januari start het uitverhuizen van de twee groep huurders van Parkweg Midden in Schiedam-Nieuwland. Het gaat om de bewoners uit de fase B: de twee flats parallel aan de Burgemeester van Haarenlaan. De uitverhuizingen van de huurders van de woningen uit fase A , de eerste twee flats parallel aan de Mgr Nolenslaan, zijn in volle gang. De verwachting is dat omstreeks eind september 2019 alle huurders van fase A zijn vertrokken.

Tijdens een huisbezoek aan de bewoners van fase B, dat gepland staat in januari, nemen medewerkers sociale begeleiding van Woonplus het Stedelijk Sociaal Plan, de persoonlijke situatie en de woonwensen door. Aan de hand van hun wensen ontvangen de huurders een stadsvernieuwingsurgentie. Met deze urgentie krijgen zij voorrang bij het verkrijgen van een andere passende woning.

Na de sloop van ruim driehonderd portiek- en galerijappartementen van Woonplus zal in het gebied maximaal 70% terug worden gebouwd met een verdeling van 60% sociale huurwoningen en 40% koopwoningen. Voor de diverse woningtypes sociaal en koop wordt uitgegaan van de nieuwste duurzaamheidseisen. Het hele project is gasloos en zal als gevolg hiervan grotendeels met ‘nul-op de meter-woningen’ worden gebouwd.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *