Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

TOT 24 APRIL VOOR HERSTELPLAN VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- De Provincie wil het officiële herstelplan van de gemeente Vlaardingen uiterlijk 24 april in handen hebben. De Provincie geeft het advies om voor een snelle besluitvorming gebruik te maken van de mogelijkheid om naast digitale vergaderingen ook digitaal besluiten te nemen. In aanloop naar een sluitende begroting moet met het herstelplan een begrotingstekort van minimaal 15 miljoen euro worden opgelost.

Omdat de Provincie het concept-herstelplan nog onderzoekt kan er momenteel geen uitspraak worden gedaan over de haalbaarheid en realiteit van het herstelplan. Mochten er nog grote wijzigingen in het herstelplan worden doorgevoerd door de gemeenteraad, dan kan dit tot gevolg hebben dat de Provincie deze niet meer op tijd kan beoordelen.

Wanneer op basis van het herstelplan de Vlaardingse begroting wordt goedgekeurd, dan kan de Provincie pas besluiten wat te doen: het preventief toezicht voortzetten of beëindigen.

Om de komende jaren het Vlaardingse begrotingstekort van minstens 15 miljoen euro terug te dringen gaat het mes in het sociaal domein. Ook gaat de ozb elk jaar omhoog met tenminste 3 %.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *