Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

UITSTEL LOKALE LASTEN ONDERNEMERS MAASSLUIS

MAASSLUIS- Alle ondernemers en zzp-ers in Maassluis krijgen uitstel van betaling van de gemeentelijke belastingen: OZB, afvalstoffenheffing, reinigingsrechten, precariobelasting. Het uitstel geldt tot 1 oktober 2020. Dat krijgt Forum voor Maassluis (FvM) te horen naar aanleiding van hun verzoek om een dergelijke regeling. Ook met betrekking tot te betalen huur aan de gemeente geldt dat men tot 1 oktober 2020 uitsel krijgt. Men zou dit simpel kunnen aanvragen, wordt betoogd.

Op de website van de gemeente zal een algemene publicatie komen over het besluit en hoe men uitstel van betaling van gemeentelijke belastingen en gemeentelijke huren kan aanvragen via het e-mailadres belastingen@maassluis.nl.

Omstreeks 1 oktober beoordeelt het stadsbestuur of op grond van sociale of economische omstandigheden de regeling wordt voortgezet, gewijzigd of ingetrokken.

FvM kwam vorige week met het verzoek naar aanleiding van de economische schade die het overheidsbeleid veroorzaakt in de strijd tegen het griepvirus Covid-19.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *