Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

UITSTEL DISCUSSIE AARDGASVERBOD SCHIEDAM-GROENOORD

SCHIEDAM- Er wordt vanavond nog niet gesproken over het gasverbod voor de wijk Schiedam-Groenoord tijdens het Stadserf. In plaats daarvan organiseert de gemeente een inloopbijeenkomst voor belangstellenden van 20.00 tot 22.00 uur in het Stadskantoor. Samen met woningcorporatie Woonplus gaat de gemeente graag met u in gesprek over aardgasvrij wonen en wat er op dit moment bekend is over de mogelijkheden. Er is dan alle gelegenheid om vragen te stellen, zorgen te uiten of advies te vragen.

Het idee om met raadsleden en bewoners nu al te spreken over het aardgasvrij maken van Groenoord in 2030 komt te vroeg. Het stadsbestuur heeft nog geen raadsvoorstel ‘Nieuwe Energie voor Groenoord’ aan de gemeenteraad aangeboden. Om een zorgvuldige afweging te maken en om nadere informatie van het Rijk te ontvangen, heeft de gemeente meer tijd nodig. Het stadsbestuur zal de gemeenteraad de komende maand verder informeren over de stand van zaken van het project en het vervolg.

De ambitie van het gemeentebestuur om Groenoord als eerste wijk in Schiedam aardgasvrij te maken is niet gewijzigd.

GEEF UW MENING!!

Laat weten wat u vind. Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar onthoudt: reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *