Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

UITREIKING WATERWEG CULTUURPRIJS 2019 IN MUSEUM VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- De uitreiking van de Waterweg Cultuurprijs 2019 vindt vanavond plaats in Museum Vlaardingen. Het is de vierde maal dat de Stichting Waterweg Cultuurprijs een stimuleringsprijs uitreikt. De jury koos in april uit twaalf voorstellen, de drie beste. Deze drie genomineerden maken kans om de Waterweg Cultuurprijs 2019 te winnen: Waterweg Street Art van OpenArtExchange, HOER van Nassima Elidrissi en (Digi)taal: Vlaardingen van de Toekomst van KITE educatie.
 
De Waterweg Cultuurprijs 2019 staat in het teken van ‘Taal in de breedste zin van het woord’. Tijdens de avond van de prijsuitreiking zullen de genomineerden hun projecten aan het publiek presenteren, waarna de winnaar van de Waterweg Cultuurprijs bekend zal worden gemaakt. De winnaar ontvangt een geldprijs van 15.000 euro en een nieuw kunstwerk van Dike Hof. Het programma wordt omlijst met muziek en woordkunst van lokale artiesten.
 
De feestavond zal plaatsvinden in de centrale hal van Museum Vlaardingen, Westhavenkade 54 in Vlaardingen. Iedereen is welkom vanaf 19.00 uur. Tussen 19.30 en 20.15 wordt er een speciale rondleiding gegeven door het museum en de tentoonstellingen ‘Schoon aan de Haak’ en ‘Jongkind onderweg, An artist born’. Om 20.30 wordt gestart met de presentaties en de prijsuitreiking. Nadat de juryvoorzitter de winnaar bekend heeft gemaakt, rond 21.00 uur, zal de avond worden afgesloten met een feestelijke borrel en muziek.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *