Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

UITKIJKTOREN BROEKPOLDER VLAARDINGEN IN APRIL TERUG

VLAARDINGEN- Bij het Vlaardingse Voscon bv is men begonnen aan de stalen constructie voor een nieuwe uitkijktoren die medio april wordt geplaatst in de Broekpolder. De nieuwe toren zal verschijnen op de heuvel van het Klauterwoud.

De Stichting Klauterwoud heeft in augustus van de Gemeente Vlaardingen de vergunning gekregen voor een nieuwe uitkijktoren. De oude houten toren werd te vaak getroffen door vandalisme en moest uit oogpunt van veiligheid buiten gebruik worden gesteld.

Meermaals werd de uitkijktoren bij het Klauterwoud beschadigd door brandstichting.
De Uitkijktoren is een voorziening die niet alleen voor het Klauterwoud van belang is, maar voor de hele Broekpolder. De toren is voor de jeugd een attractie om te beklimmen, maar biedt ook een mooi uitzicht op het gebied: van natuurgebied De Ruigte tot Archeologisch Educatief Erf. Een gebied dat zich blijft ontwikkelen tot een natuur en recreatiegebied van formaat.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *