RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

UITBREIDING OPLAADPALEN SCHIEDAM

SCHIEDAM- Op zeker zes plekken in Schiedam komen nieuwe oplaadpalen te staan voor elektrische auto’s. Het gaat om de Schiedamseweg, Sibeliusplein, Royaardsplein, Oranjetiphof, Hellevoetsestraat en de Graaf Florisstraat.

Volgens een rapport van adviesbureau Overmorgen is er binnen de gemeente Schiedam een behoefte van honderdachtennegentig  openbare laadpalen in 2020. De gemeente wil dat iedere Schiedammer binnen driehonderd meter van de woning een oplaadpaal kan bereiken.

De parkeerdruk in de omgeving van de locaties zou niet van dien aard zijn dat er een parkeerprobleem ontstaat als er twee parkeerplaatsen gereserveerd worden voor een elektrisch auto. In de omgeving zou genoeg parkeercapaciteit aanwezig blijven voor niet-elektrische voertuigen.

Foto: December 2016 bij de start van een hele reeks oplaadpalen in Schiedam

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

2 reacties op “UITBREIDING OPLAADPALEN SCHIEDAM

  1. Geen parkeerprobleem, zeker op de momenten dat iedereen aan het werk is want één ding is zeker in Schiedam het gebrek aan parkeerplaatsen.

  2. Dan woon ik zeker in een andere Gemeente Schiedam? Elke avond moeten er bewoners langs de straat parkeren, met het risico een beschikking onder de voorruit te vinden. Ik weet dus niet in welk jaar dit beoordeeld is?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *