Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

UITBATER WIL STOPPEN MET d’OUDE STOEP VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Horecaman Hans van Dijk wil zo snel mogelijk stoppen met Eetcafé d’Oude Stoep in de Smalle Havenstraat in Vlaardingen. De zaak gaat niet sluiten, maar wordt overgenomen door zijn huidige medewerkers. Tenminste, wanneer de personeelsleden de financiering rond krijgen. Barvrouw Roxanne wil er weinig over kwijt, maar bevestigt dat een lening lastig is. Van Dijk heeft inmiddels de sleutels in handen van het voormalige muziekcafé Ouroboros op de Hoogstraat, maar kan pas beginnen met verbouwen wanneer hij d’Oude Stoep heeft verkocht.

Met Ouroboros heeft Van Dijk grote plannen. Hij omschrijft de zaak als ‘het afvoerputje van Vlaardingen’. Hij wil met die status breken en onder een nieuwe naam een zaak van meer niveau beginnen. Over de exacte plannen en een nieuwe naam voor Ouroboros laat hij nog niets los.

Eetcafé d’Oude Stoep is enkele jaren terug grondig verbouwd en staat nu te koop.
Op 5 mei 2006 ging de d’Oude Stoep voor het eerst open. De zaak groeide al snel uit tot het muzikaalste eetcafé van Vlaardingen. Voor Van Dijk – al 30 jaar actief in de Vlaardingse horeca – is de uitdaging er vanaf. Hij heeft het wel gezien aan de Westhavenplaats en hoopt met het voormalige Ouroboros weer echt te kunnen pionieren.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *