Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

TWEEDE KANS VOOR VROUW MET GROENE VERF SCHIEDAM

SCHIEDAM- De vrouw die de KPN huisjes naast de Willibrordusschool in de Schiedamse Dwarsstraat met groene verf heeft overgeschilderd zou een rol kunnen spelen bij het herstel van de schade. Dat is eerder deze week geopperd tijdens het wijkoverleg, meldt een woordvoerder van de gemeente. ‘ Of dat gaat gebeuren weten we nog niet. We hebben vanuit de gemeente al contact met de school. Op dit moment ligt er nog geen concreet plan, maar dat komt uiteraard nog’, aldus de zegsman.

Vorige maand liet de wijkprocesmanager nog weten dat de gemeente aangifte zou doen tegen de buurvrouw.

Omwonenden waren vorige maand des duivels toen de vrouw eigenhandig de huisjes met kindertekeningen onder handen nam met groene verf. De vrouw wenste niet te reageren op de door haar veroorzaakte commotie (“Ik heb geen behoefte aan publiciteit”).

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

1 reactie op “TWEEDE KANS VOOR VROUW MET GROENE VERF SCHIEDAM

 1. Ach ja, laten we de persoonlijke hetze tegen deze mevrouw weer eens oprakelen !

  Want er waren natuurlijk veel buurtbewoners tijdens dit ongemakkelijke relletje op vakantie, maar gelukkig wordt hen nu alsnog de kans geboden om zich eens lekker ordinair emotioneel af te reageren op deze gemene kinderhatende heks die in d’r eentje het heerlijke leefklimaat in de Gorzen helemaal verpest heeft.

  Om alle misverstanden te voorkomen is mevrouw wederom herkenbaar genoeg in beeld gebracht, dank daarvoor.

  Misschien in het volgende bericht, net als in voorgaande berichtgeving, ook wat foto’s en duidelijke beschrijvingen van haar woning erbij, zodat wij allemaal weer precies weten waar zij woont?

  De school, wijkmanager en Gemeente hebben deze storm in een glas water ondertussen flink uit de klauw laten lopen.

  En zo te zien is het station van “boete ivm vandalisme” of “betaling van herstelwerkzaamheden” allang gepasseerd door onprofessioneel handelen van betrokken instanties.

  Ik vraag mij ondertussen af of mevrouw ook veel persoonlijke bedreigingen heeft ontvangen naar aanleiding van de manier waarop zij in de media opgevoerd is?

  En of de uitkomst zal zijn dat mevrouw uiteindelijk noodgedwongen moet verhuizen vanwege alle schuimbekkende buurt-Tokkies?

  Ben benieuwd…

  Wordt vervolgd??????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *