Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

TWEEDE EDITIE KINDERBEURS XXL IN SCHIEDAM

SCHIEDAM- Na het succes van de eerste editie van de Kinderbeurs XXL in de Margriethal in Schiedam is het zondag 8 maart tijd voor de 2e editie. De grootste en gezelligste kinderbeurs van Nederlandis dan weer te vinden in Optisport Margriethal. De Kinderbeurs XXL is al jaren een begrip in de wijde omgeving van Hilversum, Amsterdam, Den Bosch en Zutphen en wint in Schiedam ook steeds meer terrein. Duurzaam inkopen is ook steeds belangrijker voor de bewusteconsument van tegenwoordig. Waarom altijd maar nieuw kopen als kinderkleding en speelgoed ook makkelijk een tweede ronde mee kan.

De beurs in Schiedam telt maar liefst 180 kramen met tweedehands én nieuwe (merk)kinderkleding en speelgoed voor kids van 0 tot 10 jaar. Nergens anders vind je zoveel aanbod bij elkaar! Zowel particulieren als webshops verkopen hier hun kinderspullen voor leukeprijzen.

Info en tickets zijn te vinden via www.KinderbeursXXL.nl. De beurs is op zondag 8 maart geopend van 10.00 tot 14.00 uur. De entree bedraagt in de online voorverkoop € 2,50 inclusief min. €25 aankortingscodes van bevriende kinderwebshops. Aan de kassa is een kaartje € 3,50 en kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen. Ook parkeren rondom de Margriethal is gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *