Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

TWEE TOPFILMS BIJ SCHIEDAMSE OPENLUCHTBIOSCOOP

SCHIEDAM- De programmering is bekend van Film in ’t Park, de openluchtbioscoop in een van de oudste Stadsparken van Nederland, de Plantage in Schiedam.

Op vrijdag 30 en zaterdag 31 Augustus wordt er elke avond vanaf 21.00 uur een film op een groot scherm vertoond. Vrijdag is er de ultieme feelgoodfilm The Extraordinary Journey of the Fakir. De film gaat over de Indiër Ajatashatru Lavash Patel die zijn hele leven mensen voor de gek gehouden met zijn straatmagie en fakir-stunts in zijn vertrouwde buurtje in Mumbai. Wanneer hij besluit een reis te maken om zijn vader te vinden die hij nooit heeft gekend, wordt hij onverwachts meegesleept in een eindeloos avontuur, met dank aan een IKEA-kast. Een mooie film die past bij een zwoele zomerse avond. 
 
De tweede avond is voor de actie blockbuster. Dit keer de Noorse rampenfilm The Quake. Een rampenfilm waar menig Hollywoodfilm niet aan kan tippen. 
 
In 1904 werd Oslo plots opgeschrikt door een aardbeving. Het was met 5.4 op de schaal van Richter de grootste aardbeving in Noorwegen. Seismologen houden sindsdien de zaak in de gaten en de voorspelling is dat eens in de honderd jaar de kans op een groetere beving mogelijk is. Nu 115 jaar later zijn de signalen nog groter en tracht een man, Kristian Eikjord de overheid ervan te overtuigen dat het land gevaar loopt en dat een grote ramp aanstaande is. Maar als de waarschuwing niet serieus wordt genomen is het ieder voor zich in een ultieme rampenfilm die laat zien waar de natuur toe in staat is.
 
Iedere avond begint de film om 21.00 uur, maar vanaf 20.00 uur bent u al welkom op het terrein waar u uw eigen kleed of stoel mag meenemen. Vindt u dit te zwaar of onhandig, dan kunt u bij de organisatie een stoel huren voor 2 euro.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *