Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

TWEE MISLUKTE OVERVALLEN JUWELIERS SCHIEDAM

SCHIEDAM- Een 41- jarige man dacht na een mislukte overval op een juwelier aan de Broersvest korte tijd later zijn slag te slaan bij een juwelier op de Hoogstraat in Schiedam. Hij had echter niet gerekend dat hij achterna gezeten zou worden door getuigen.

Iets voor 17.00 uur stapt de man een juwelier op de Broersvest binnen. Hij dreigt met iets wat op een wapen lijkt en eist sierraden. De juwelier is niet onder de indruk en maakt een hoop herrie waarop de overvaller er snel vandoor gaat zonder buit.

Korte tijd later stapt dezelfde man een juwelier op de Hoogstraat binnen. Dit keer grijpt hij meteen naar wat sierraden en gaat hij er vandoor. Waar de man niet op gerekend had, is op een aantal getuigen achter hem aan gaan terwijl op hetzelfde moment de politie wordt gealarmeerd. Omstanders weten de man te stoppen waarop toegesnelde agenten de man in de boeien slaan.

De man uit Schiedam zit vast en wordt verhoord.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *