Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

TURKSE WINKELDIEF (52) TEISTERT SCHIEDAMSE SUPERMARKTEN

SCHIEDAM- De notoire winkeldief M. I. uit Schiedam verblijft momenteel in de gevangenis van Leeuwarden sinds hij op 17 oktober voor de zoveelste maal is betrapt op het proletarisch winkelen. Die dag stal de 52-jarige Turk flessen wasmiddel en kledingstukken bij de supermarkt Dirk van den Broek aan de Malmo 1. De diefstal ging vergezeld met geweld tegen twee medewerkers om een vlucht mogelijk te maken, meent het Openbaar Ministerie (OM).

Op 13 juli stal I. een of meer Makita bitsets (met een totale waarde van 180 euro), bij Dirk van den Broek aan de Laan van Bol’es. Ook hier werd een medewerker bedreigd na betrapping. Bij de naastgelegen slijterij Dirck III werden op 11 juli blikjes frisdrank (met een totale waarde van 24 euro) gestolen. Op 6 juli ging het bij dezelfde slijter om blikjes frisdrank met een totale waarde van 20 euro. Op 2 juli om 30 euro aan blikjes en op 30 juni om frisdrank met een totale waarde van 10 euro.

Ook Albert Heijn, vestiging Hof van Spaland 1, kreeg te maken met I. Bij deze supermarkt sloeg de man toe op 17 juni. Toen verdwenen een stofzuiger, een of meer kruiden, een zak snoep, een of meer flessen wasverzachter en schoonmaakproducten. Op 15 juni verdween bij dezelfde Albert Heijn een espressoapparaat. Ook op 18 mei betrof het een espressoapparaat bij de supermarkt in het Hof van Spaland, meent het OM.

1 reactie op “TURKSE WINKELDIEF (52) TEISTERT SCHIEDAMSE SUPERMARKTEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *