WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

TURK (39) MAASSLUIS TREKT MES OM RELATIE MET NEGER TE STOPPEN

MAASSLUIS- De 39-jarige A.K heeft in Maassluis de moeder van zijn kinderen bedreigd met zware mishandeling. De 28-jarige echtgenote is volgens het Openbaar Ministerie (OM) bedreigd in periode van 30 september 2019 tot en met 5 december 2019. Op dat moment had de rechter de Turkse verdachte al een omgangsverbod opgelegd.

Het OM levert een zeer nauwkeurig verslag aan de rechtbank van de bedreigingen die de vrouw te verduren kreeg. Zo zou K., gewapend met een mes, de vrouw te verstaan hebben gegeven: ‘Doe wat jij wilt als ik mijn kinderen nog even niet zie zal ik zo wel die rasha als jou uit deze wereld wissen slet. Ga maar met negers jij. Waar ik je zie zal ik mijn dood en jouw dood worden, vergeet dit niet, ik ben op de hoogte van alles, iedere stap die je zet. Ga dit keer maar samen zijn met Syriërs, hoer! Kom mij niet tegen anders word ik je dood. Het is beter dat je uitkijkt, dit weet je, ik laat je zijn wie je bent, maar niet met mijn kinderen, doe wat je wilt doen, maar niet waar mijn kinderen bij zijn anders zal ik je dood zijn. Als je met iemand bent waar mijn kind bij is, is dat het einde van je wereld. Laat onder geen beding een man bij de kinderen in de buurt, als het nodig is zal ik levenslang zitten dat weet je, ik ga met je afrekenen. Ik ga je beëindigen, al is het ten koste van de dood. Ik zal zowel jou als hem/haar verbranden let maar op, God is groot, laat maar zien aan wie je het wilt. Ik ben overal toe bereid om jou te beëindigen, nu je ook mij ook mijn huis hebt afgenomen hoer, ik zal je Azraël (doodsengel) zijn’, althans woorden van gelijke dreigende aard of strekking.

7 reacties op “TURK (39) MAASSLUIS TREKT MES OM RELATIE MET NEGER TE STOPPEN

 1. Hoe mooi kan het worden?
  Nu nog een Koert en een Turk, een Hoetsie en Toetsie, Armeniër en Turk, Pool en Rus,Indiër en Pakistaan elkaar afmaken.

  1. Dan gaan we weer lopen blauwhelmen Martin, om de strijders uit elkaar te houyden. (Met welk doel eigenlijk? vraag ik mij nu af).

 2. Hans,
  Ben het helemaal met je eens.
  Voor welk doel?
  Op het moment dat je, je hielen ligt wordt het weer een teringzooitje.
  De pest is wel dat die lui het niet meer gaan uitvechten in hun land, maar in landen waar ze als ‘vluchteling’ emigreren waaronder Nederland, met alle ellende.
  Het leger inzetten bij de buitengrenzen zou mijn inziens beter zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *