RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

TROLLENGEDRAG VLAARDINGSE D66-ER VERGEVEN EN VERGETEN

VLAARDINGEN- De Vlaardingse D66-fracievoorzitter Koen Kegel hoort zich niet kandidaat te stellen voor de werkgeverscommissie, dit gezien zijn uitglijder eerder dit jaar. Dat maakt Ben Trooster (Beter voor Vlaardingen) duidelijk, voorafgaand aan de stemming over de kandidatuur van Kegel. Desalniettemin wordt Kegel met 22 stemmen gekozen door een ruime meerderheid aan raadsleden. De Werkgeverscommissie waarin Kegel nu kan plaatsnemen oefent het werkgeverschap uit van de griffier en de overige ambtenaren van die afdeling op het stadskantoor.

Kegel is in het voorjaar door de mand gevallen als heuse internet-trol. De D66’er heeft onder een valse naam een reactie geplaatst onder een nieuwsbericht op deze site, zogenaamd als ‘Edward’. In maart kwam Kegel met een publiek uitgesproken excuus. Daarmee leek de zaak afgedaan. Korte tijd later wordt duidelijk dat Kegel aan de kant is gezet door het landelijk bestuur van zijn partij en werkloos thuis komt te zitten door zijn trollengedrag.

Minister Kajsa Ollongren (D66) heeft zich hoogstpersoonlijk ingespannen om Kegel op het laatste moment buiten de deur te houden voor de functie van fractiemedewerker bij D66 in de Tweede Kamer. Kegel heeft aanvankelijk met succes op de vacature gesolliciteerd en zijn baan al opgezegd bij een Rotterdamse webshop.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *