Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

TOTAL LOSS IN MAASSLUIS

MAASSLUIS- Het theatergezelschap LOS willen met hun muzikaliteit, scherpe teksten en fysieke uitspattingen het publiek in Maassluis verbazen. In het derde theaterprogramma schakelt het knettergekke viertal van LOS nog een tandje bij en gaan ze sneller en harder dan ooit. Ze gaan niet gewoon LOS, ze gaan TOTAL LOSS.
150411 - LOS Muziektheater - Total LOS Hoofdfoto
LOS provoceert erop los zonder grenzen te overschrijden en zal ook met dit nieuwste programma haar publiek weten te verbazen. LOS werd uitgeroepen door VARA HumorTV tot Meest Veelbelovend Talent.

Voorafgaand aan deze voorstelling kunt u op het indoor terras van Theater Koningshof voor 29,95 euro per persoon genieten van een zorgvuldig en vers bereid driegangen menu. Voor meer informatie en het reserveren van een plek kunt u de website van Theater Koningshof bezoeken.

LOS Muziektheater speelt op zaterdag 11 april 2015 om 20:30 uur in Theater Koningshof. Een ticket kost 17,50 euro inclusief consumptie. Bestel uw kaarten via www.theaterkoningshof.nl of loop even langs bij de kassa’s van het theater (Uiverlaan 20), VVV Maassluis (Heldringstraat 101) of Mastersound (Noordvliet 29).