WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

TOT 221.000 EURO HERINRICHTING STADHUIS VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- De gemeente Vlaardingen zal een bedrag van minimaal 112.000 euro uittrekken voor de herinrichting van het stadskantoor en stadhuis, om deze te laten voldoen aan de RIVM maatregelen. Ook zijn thuiswerkplekvoorzieningen en extra capaciteit voor met name het crisisteam geregeld. Deze kosten zijn voor het eerste jaar 112.000 euro en de verwachting is dat deze oplopen naar 221.000 euro als gevolg van de doorlopende maatregelen.

Voor Rijksambtenaren is al een compensatie geregeld: zij krijgen er 0,7 % loon bij en een eenmalige beloning van 225 euro voor het thuiswerken in de periode van medio maart tot einde jaar.

Het thuiswerken door ambtenaren is ingegeven door het diepgeworteld coronageloof: het idee dat de wereld is getroffen door een ‘killer virus’. Afgelopen weekend wisten RIVM en gevestigde media nog te melden dat er zogenaamd 38 doden waren gevallen op één dag door ‘het virus’. In werkelijkheid waren er 21 van voor half april, op een bevolking van 17,5 miljoen mensen. (In Nederland overlijden dagelijks gemiddeld 420 mensen aan tal van oorzaken).

Tot nu toe voert alleen de fractie Boers (fB) enige oppositie tegen de corona-hoax in Vlaardingen. De fB wil dat de gemeente per direct stopt met alle handhaving op zogenaamde coronaregels en zeker geen horecazaken gaat sluiten of beboeten, omdat uitbaters en bezoekers zich niet volledig (kunnen) houden aan de landelijke dwangmaatregelen.

Enkele duizenden artsen, waaronder 13 hoogleraren, roepen politici op om zich onafhankelijk en kritisch te laten informeren over het beschikbare bewijs. Zij vragen politici openbaarheid van besluitvorming te eisen en te allen tijde proportionaliteit en subsidiariteit mee te laten wegen bij het uitrollen van beleid.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

2 reacties op “TOT 221.000 EURO HERINRICHTING STADHUIS VLAARDINGEN

 1. Voor een Godsvermogen de boel herinrichten? Bespottelijk! Regels werken alleen als ze zinvol zijn en democratisch zijn besloten. Regels, gebaseerd op het resultaat van foute testresultaten is rampzalig voor de samenleving en economie. Kortom totale incompetentie. Het virus is Rutte & Co, de corrupte media en de goedgelovige sukkels (met hun mondkapjes).

  Dus kan iemand mij uitleggen waarom er strengere maatregelen nodig zijn? Ziekenhuizen zijn leeg, mensen liggen minder lang in het ziekenhuis, het aantal opnames die uiteindelijk op de IC belanden zijn gehalveerd en de ervaren klachten zijn steeds minder heftig!

  Hetzelfde geldt voor het aantal sterftes. Er overlijden elk jaar bijna twee keer zoveel mensen aan longkanker dan aan corona. Maar peuken liggen nog gewoon in de winkels.

  Het zekere voor het onzekere nemen is geen argument. Dan kun je net zo goed alles verbieden.

  Regels werken alleen als ze ook ergens op slaan. De lockdown heeft niet gewerkt. Omdat lockdowns niet werken is er nu sprake van een mogelijke 2e lockdown! Die logica ontgaat mij totaal.
  De aanpak in Zweden werkte perfect, waarom kijken we daar niet naar?!

  En als de meerderheid van de Tweede Kamer stemt tegen een onafhankelijk onderzoek naar de betrouwbaarheid van de PCR testen dan weet je als burger zeker dat er iets niet in de haak is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *