WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

TOCH EXPLOSIE OP CROOSWIJKSEWEG ROTTERDAM

ROTTERDAM- Op de Crooswijkseweg is om 02.30 uur toch een explosief afgegaan bij een Surinaamse toko. Gister werd een aanslag hier nog voorkomen. Het is het 4e incident in deze straat deze week. De politie doet onderzoek en is in de omgeving op zoek naar de dader(s).

In de nacht van vrijdag op zaterdag is rond 03.10 uur op de Crooswijkseweg, door de politie, een verdacht voorwerp aangetroffen bij de winkel: een fles met brandstof en een stuk zwaar vuurwerk (Cobra). Even daarvoor zijn twee mannen gezien en is een rare lucht geroken.

Aan het begin van de week hebben twee explosies plaatsgevonden op de Crooswijkseweg. In de nacht van zondag op maandag ging een eerst explosief af rond 04.45 uur. Uit voorzorg moesten omwonenden hun huis uit. De daaropvolgende nacht was het raak aan de overkant. Een van de bewoners werd wakker om 04.50 uur van de harde klap. Het portiek, een ruit en een auto zijn beschadigd.

De politie heeft gelijk een onderzoek ingesteld en sporen veiliggesteld. Dat heeft tot op heden nog niet geleid tot een aanhoudingen.

1 reactie op “TOCH EXPLOSIE OP CROOSWIJKSEWEG ROTTERDAM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *