Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

TOCH 30 KM-ZONE PRINSES JULIANALAAN MAASSLUIS

MAASSLUIS- De Prinses Julianalaan in Maassluis wordt waarschijnlijk toch een 30 km-zone. Wethouder Fred Voskamp (CDA) doet de toezegging hier nog eens serieus naar te kijken. Zijn voorstel is om de laan in te richten als 40 km gebied, maar bij de woningen mag in dat geval niet harder worden gereden dan 30 km.

Bewoners zijn al maanden in gesprek met de gemeente om de snelheid van het verkeer over de laan omlaag te krijgen. Een gesprek daarover met burgemeester Edo Haan (PvdA) zou niet het gewenste resultaat hebben opgeleverd, daarom is dinsdagavond ingesproken bij de gemeenteraad. Daarop volgde de toezegging van de wethouder de zaak opnieuw te bekijken.

De verkeersmaatregel maakt onderdeel uit van de plannen met de Handelskade, een nieuwe ontsluitingsweg die in het verlengde komt te liggen van de Prinses Beatrixlaan. Volgens omwonenden was in januari door de gemeenteraad al aangedrongen op de inrichting van de Prinses Julianalaan met 30 km per uur.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *