WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BELONING TIPGEVERS NA AANHOUDING OP DAMLAAN SCHIEDAM

SCHIEDAM- Twee tipgevers ontvangen elk 15.000 euro, omdat hun aanwijzingen hebben geleid tot de aanhouding van Minh Nghia Vuong, de Zwijndrechts schutter, die op zaterdagmiddag 21 februari is aangehouden op de Kethelbrug, tussen Schiedam-Centrum en Nieuwland.

De hoofdofficier van justitie van het Rotterdamse parket loofde een beloning uit van 30.000 euro voor de gouden tip die zou leiden tot de aanhouding van Vuong. Twee tipgevers kwamen met informatie die zeer waardevol bleek te zijn voor het onderzoeksteam. Daarom is besloten dat beiden een deel van de beloning uitgekeerd krijgen. Inmiddels zijn deze personen hiervan op de hoogte gebracht. Omwille van de privacy en de veiligheid van deze tipgevers wordt hier door de politie geen verdere informatie over gegeven.

Wilt u ook een eerlijk stemadvies? Doe dan De Echte Stemwijzer! De stellingen zijn gekoppeld aan het stemgedrag van de partijen op ingediende moties in de Tweede Kamer. Aan het einde krijgt u een resultaat op basis van het gedrag van de partijen in de Tweede Kamer en niet op basis van wat er in het partijprogramma beloofd wordt.

De echte stemwijzer vindt u HIER.

1 reactie op “BELONING TIPGEVERS NA AANHOUDING OP DAMLAAN SCHIEDAM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *