Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

TIJDELIJKE GEMEENTESECRETARIS VLAARDINGEN BLIJFT LANGER

VLAARDINGEN- Het contract van de Vlaardingse interim gemeentesecretaris Gerrit van Hofwegen (D66) wordt verlengd tot 1 juli 2020. Het college van burgemeester en wethouders heeft dat besloten.

De vacature voor een permanente gemeentesecretaris laat nog enkele maanden op zich wachten. Voor de continuïteit en het doorlopen van de in gang gezette processen is het wenselijk het contract van de interim gemeentesecretaris te verlengen. De opvolging door een nieuwe gemeentesecretaris moet hier naadloos op aansluiten.

De gemeentesecretaris richt zich op het ondersteunen en het adviseren van het college. Daarnaast wordt van Van Hofwegen verwacht dat hij, samen met de ambtelijke organisatie, een bijdrage levert aan de verdere ontwikkeling van de organisatie.

Van Hofwegen is lange tijd politiek actief geweest voor D66, onder meer als statenlid in Overijssel (‘Ik kan wel stellen dat populisme me ertoe heeft gezet om de politiek in te gaan’). Nu is hij werkzaam vanuit het bedrijf dat hij samen met zijn vrouw heeft als zelfstandig interimmanager, adviseur en coach.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *