Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

TIJDELIJK FIETSPAD LANGS BROEKPOLDERWEG VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- De Broekpolderweg in Vlaardingen wordt vanaf vandaag afgesloten ter hoogte het Surfpad. De afsluiting duurt zeven weken, tot 17 april.

In verband met de aanleg van de Blankenburgverbinding, wordt langs de Broekpolderweg voorbelasting aangebracht door bouwconsortium BAAK. Om ruimte te maken voor de werkzaamheden is het noodzakelijk om de brandstofleiding van Defensie Pijpleiding Organisatie (DPO) tijdelijk te verleggen. Deze leiding kruist ter hoogte van de voormalige Total benzinepomp de rijksweg A20 en ligt nu een stuk parallel aan de Broekpolderweg.

Voor de (brom)fietsers wordt een tijdelijk fietspad aangelegd, zodat ze gedurende de uitvoeringsperiode niet gehinderd worden door het bouwverkeer en een veilige route gegarandeerd is. Het (brom) fietspad wordt 4 meter breed en er komt wegverlichting.

De Broekpolderweg wordt deze 7 weken wel afgesloten voor (vracht)auto verkeer. De omleidingsroute wordt ter plekke aangegeven en loopt via de A20. Voor een vrachtwagen die incidenteel naar de aanliggende boerderijen moet, wordt een voorziening getroffen in overleg met de betreffende boerderijen.

De (sport)verenigingen blijven via de Broekpolderweg vanuit Vlaardingen bereikbaar.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *