Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

THEMAVERGADERING WONINGBOUW HOEK VAN HOLLAND

HOEK VAN HOLLAND- De gebiedscommissie Hoek van Holland heeft voor vanavond een themavergadering belegd die geldt als de aftrap voor onderzoek naar woningbouw in de badplaats.

Op uitnodiging van de gebiedscommissie vertellen Marco de Bruijn van de gemeente Rotterdam en Marcel Kothorst van woningcorporatie WVH hoe de Hoekse (sociale) woningmarkt werkt en welke ontwikkelingen er nu spelen. Ook blikken zij vooruit.

Daarna kan iedereen bij WVH en projectmanagers van de gemeente informatie krijgen over lopende en toekomstige bouwprojecten, waaronder de plannen met de nog resterende Korrelbetonflats en de bouw van appartementen aan de Langeweg. U kunt dan vragen stellen over het inschrijven voor een nieuwe woning en de planning, maar ook uw mening geven over woningbouw in Hoek van Holland. De themavergadering is van 20.00 tot 22.30 uur in MIJN Torpedoloods aan de Stationsweg 43.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *