Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

THEMA-AVOND EENZAAMHEID VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- De Stichting Ander Zorg Geluid organiseert vanavond, in samenwerking met zorgprofessionals uit Vlaardingen, een thema-avond over eenzaamheid in Kade40, waarbij het onderwerp eenzaamheid wordt behandeld door middel van gesprekken met ervaringsdeskundigen.

Onderzocht wordt welke activiteiten er bestaan op het gebied van bestrijding. Ook wordt ingaan op integrale aanpak en preventie. Er zijn diverse gasten waaronder Jeroen Wapenaar, auteur, wetenschapsjournalist en oprichter van Kennistolk. Het bedrijf Kennistolk vertaalt kennis uit zorg en welzijn in verhalen die mensen activeren.

De avond begint om 19.30 uur en zal muzikaal worden ingeleid door Bossame: ‘een kleurrijk ensemble met ritmes recht uit het hart’. De avond wordt gepresenteerd door Yke Takens bekend van de Tegenlicht meetups. Deze avond is bedoeld voor jong en oud, want eenzaamheid is leeftijdloos en de avond laagdrempelig, dus een avond voor een ieder die in dit thema is ge├»nteresseerd.

Wanneer : vrijdag 10 mei 2019 aanvang 19.30 uur
Waar : Kade40, Westhavenkade 40 3131 AE Vlaardingen
Toegang is gratis!

GEEF UW MENING!!

Laat weten wat u vind. Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar onthoudt: reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *