Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

THEATER KONINGSHOF MAASSLUIS WEER OPEN

MAASSLUIS- Theater Koningshof is 11 weken dicht geweest en vanaf 1 juni weer openen. Weliswaar met een aangepast programma en looproutes door het gebouw, maar het begin is er. In juni gaat het theater van start met de filmmaand: voor max. dertig bezoekers op de vrijdagavonden mooie films uit het filmprogramma en op een aantal zaterdagavonden zijn er optredens van bands in de theaterzaal.

In juni draaien een aantal films die Koningshof tussen maart en mei niet kon draaien. Zo kunt u zien de films Frida, Downton Abbey, Sonny Boy, C’est La Vie en Kapsalon Romy. De zaterdagavonden staan in het teken van muziek. Het online programma ‘Koningshof Kijkt’ blijft ook nog beschikbaar via de website, waar u theater kunt kijken en zelf ook kunt meedoen. Het volledige programma vindt u op www.theaterkoningshof.nl.

In juni biedt Theater Koningshof alle ruimte voor vergaderingen en bijeenkomsten tot 30 mensen, waarbij iedereen op 1,5m van elkaar moet plaatsnemen. Vanaf juli kunnen deze mogelijkheid tot 75 deelnemers worden aangeboden. Interesse? Stuur een bericht naar secretariaat@theaterkoningshof.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *