Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

TERUGBLIK OP VOLLE BAK ‘TALK OF THE TOWN’

VLAARDINGEN- De redactie van Talk of the Town kijkt terug op een bijzonder theaterseizoen. Vanwege de maatregelen rondom Corona leek ons seizoen eerst gehalveerd te worden. Maar door een grandioze ondersteuning van de Stadsgehoorzaal en de fondsen die Talk of the Town al sinds de eerste editie ondersteunen, hebben we meer edities dan ooit gemaakt.

We maakten 3 streams zonder publiek in de Grote Zaal, 1 liveshow met 20 man publiek in de Harmonie en we sloten af met een vette finale afgelopen vrijdag juli in de Grote Zaal met 100 man in het publiek.

Fotograaf: Esther Lissenberg
Astrid Kersseboom vertelde over haar jeugd in Vlaardingen, werken bij de NOS en bleek een verassend goede spelleider voor Petje op, Petje af; Alex Boogers vertelde over schrijven én lezen en het Naamloze Gat (Vlaardingen); retaildeskundige Tony Wijntuin bekeek onze Vlaardingse binnenstad en was aangenaam verrast en gaf goede tips aan programmamanager Binnnestad Vlaardingen Aziz Lamrani; voorzie het Veerplein van meer zitjes, meer plantenbakken en maak een vergroende wand van het HEMApand en de bioscoop. Erik van Pienbroek was eerlijk op de Kruk en Dappere Britt vertelde in haar column over de angst om bekende mensen te interviewen en deed een interview-aanzoek aan Alex Boogers. Vlaardingsche Ouwe (van Verkade delicatesse) won de Vlaardingse test – lokale Kaas en Copperhead County speelde de sterren van de hemel (in slechts twee liedjes).

Dank aan onze leuke tafelgasten en dank aan ons publiek dat keek via de livestreams en weer naar het theater kwam.

De redactie gaat nu even op vakantie, maar we kijken uit naar een nieuw theaterseizoen! Mocht je tips hebben voor producten om te testen, gasten om uit te nodigen, bandjes om te promoten … we houden ons van harte aanbevolen op tottvld@gmail.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *