Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

TEGENSTANDERS VLIEGVERKEER OOK IN SCHIEDAM

vliegveldSCHIEDAM-De actiegroep Bewoners Tegen Geluidsoverlast (BTV) heeft een aantal vliegtuigmaatschappijen, die op Rotterdam the Hague Airport vliegen, uitgenodigd voor een constructief gesprek om samen te kijken wat mogelijk is om de geluidhinder en andere overlast van het vliegverkeer te verminderen.

De BTV appelleert hiermee aan het feit dat hopelijk ook deze ondernemingen maatschappelijk verantwoord willen ondernemen. De BTV hoopt dat deze ondernemingen  zich bewust zijn van de impact van hun bedrijfsactiviteiten op de lokale omgeving, en van daaruit bereid zijn om in een constructieve dialoog met de BTV tot afspraken te komen.

1 reactie op “TEGENSTANDERS VLIEGVERKEER OOK IN SCHIEDAM

  1. Een prima idee dat deze organisatie ook appelleert aan de verantwoordelijk, die deze vliegtuigmaatschappijen tegenover hun naaste omgeving hebben. Tot nu heb ik altijd het idee gehad dat ze min of meer hun eigen gang gaan zonder zich ergens wat van aan te trekken. Ik heb ook niet het idee dat de Luchtverkeersinspectie (LVI) ze veel in de weg legt. Ik herinner mij nog recent het vliegtuig dat wegens de zware storm moest uitwijken van Rotterdam via Eindhoven naar Schiphol. Op de beelden leek het of het toestel bij de landing door het landingsgestel zou slaan. De passagiers dachten dat hun laatste uur geslagen had. Volgens de LVI was er zogenaamd helemaal niets aan de hand!!
    Ik hoop dat de BTV wat kan bereiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *