WATERWEG ACTUEEL

TEAM ZIEKENHUIS SCHIEDAM BIJ LADIESRUN

TEAM ZIEKENHUIS SCHIEDAM BIJ LADIESRUN

SCHIEDAM- Een team van collega’s van Franciscus Gasthuis & Vlietland doet in juni weer mee aan de Ladiesrun. De opbrengst is bestemd voor de Franciscus Borstkliniek.

Vorig jaar is ruim 2.230 euro opgehaald voor het project ‘Onderzoek naar inwendige bestraling bij borstkanker‘. Dit jaar willen de medewerkers vande ziekenhuizen dat overtreffen. De opbrengst van de Ladiesrun is dit jaar bestemd voor het verbeteren van de patiëntbeleving bij de Franciscus Borstkliniek. Gedacht wordt aan thematische spreekkamers, waarbij de patiënt nooit terugkomt in dezelfde kamer als waar hij/zij een slecht-nieuws-gesprek heeft gehad (stijlkamers). Ook is er de wens om een ontvangstbalie te realiseren voor de Franciscus Borstkliniek, met uniforme uitstraling en gastvrije aankleding (hotelconcept).

Wilt u het team een warm hart toedragen? Doneer dan een mooi bedrag via hun pagina. Online doneren is mogelijk via iDeal. 

 

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com.

Webradio Torpedo

mei 16th, 2018

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *