Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

TE WEINIG GELD VOOR HUURTEAM SCHIEDAM

SCHIEDAM- Bij de komende Schiedamse begrotingsbehandeling zal onder andere worden gesproken over het geld dat nodig is om het huurteam te laten functioneren. Het budget zou momenteel niet voldoende zijn. In een eerder stuk is door het stadsbestuur ten onrechte vermeld dat er al een structurele oplossing voor handen is.

Het huurteam is als experiment gestart in de wijk Oost, dit voorzag in een behoefte en het team is doorgezet voor de hele stad.

Het huurteam wordt vanuit het interventieteam woonoverlast van Toezicht & Handhaving betrokken als men bij woningbezoeken mogelijke misstanden als hoge huurcontracten en slecht onderhoud aantreft. Ook ziet de gemeente in de huidige de particuliere huursector dat er te hoge huren gevraagd worden en dat er daarom behoefte is aan de ondersteuning door het huurteam.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “TE WEINIG GELD VOOR HUURTEAM SCHIEDAM

  1. Bijzonder toch dat voor dergelijke, zeer gewenste en noodzakelijke initiatieven weinig geld is en voor zo’n herinrichting van de Hoogstraat (de zoveelste) of een stompzinnig plein van een ijdele wethouder (Kloosterplaats alias Betonplaats) met vele tonnen wordt gestrooid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *