WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

TASER GEBRUIKT BIJ ARRESTATIE GLENN A. VLAARDINGEN-WEST

VLAARDINGEN- De politie heeft een elektroschokwapen gebruikt om 28-jarige verdachte Glenn A. te kunnen aanhouden. A. wordt verdacht van het doodsteken van de 25-jarige Lisa van L. in Vlaardingen-West.

Van L. is gisternacht overleden nadat zij in haar woning in de Van ’t Hoffstraat werd neergestoken door A. De man is later aangehouden in een woning in de Van Leeuwenhoekstraat. De politie gaat uit van een motief in de relationele sfeer.

Om 00.30 uur werd het alarmnummer gebeld, omdat Van L. in haar woning was neergestoken. Agenten troffen een zwaar gewonde vrouw aan en twee andere vrouwen die haar eerste hulp verleenden. Agenten en medewerkers van de ambulance en het MMT (Mobiel Medisch Team) namen de hulpverlening over. Met een hoogwerker is de vrouw uit het huis getakeld en met een spoedtransport overgebracht naar het ziekenhuis. Daar overleed zij alsnog aan haar verwondingen.

Op aanwijzingen van getuigen hielden agenten in een woning in de Van Leeuwenhoekstraat verdachte A. aan. Omdat A. weigerde mee te werken aan zijn aanhouding hebben agenten de verdachte getaserd.  A. is overgebracht naar het politiebureau.

In de woning van Van L. is onderzoek ingesteld. De forensische opsporing heeft sporen veilig gesteld en agenten hebben met getuigen gesproken. Heeft u ook iets gezien of gehoord of andere informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek, neemt u dan contact op met de opsporing van district Noord via 0900-8844. Wanneer u liever anoniem wilt melden, kan dit via 0800-7000.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *