Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

TAART VOOR SCHIEDAMSE VERTEGENWOORDIGERS BIJ VLIEGVELD

SCHIEDAM- GroenLinks (GL) Schiedam heeft een complimententaart gegeven aan de vrijwilligers van klankbordgroep die de bewoners van Schiedam vertegenwoordigen in het overleg met Rotterdam The Hague Airport. Volgens de partij kan de gemeenteraadsfractie hun werk minder goed doen zonder de inbreng van de klankbordgroep.

Raadslid Sandra Mantingh (GL): ‘Jullie zorgen dat overal duidelijk is dat er wat gedaan moet worden aan de overlast van het vliegveld. Jullie zorgen er samen voor dat de stem van de Schiedammers op alle niveaus te horen is. Daar zijn we jullie erg dankbaar voor!’

Namens de klankbordgroep ijverde vrijwilliger John Witjes vorige maand nog voor een breder platform om Schiedammers te informeren over de klankbordgroep. Witjes vindt het onvoldoende dat hij nu alleen het blaadje van de Bewonersvereniging Spaland tot zijn beschikking heeft. Oud-wethouder Marcel Houtkamp (D66) stelde zich daarop de vraag wanneer hij, als bewoner van Sveaparken in Schiedam-Spaland, Witjes gekozen heeft als bewonersvertegenwoordiger.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *