Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

TAART VAN GROENLINKS VOOR BOSHOEK SCHIEDAM

SCHIEDAM- Vrijwilligers van Natuurcentrum De Boshoek in Schiedam zijn verrast met een complimententaart van GroenLinks (GL). De traktatie met complimenten is gistermiddag overgebracht door raadslid Sandra Mantingh en kandidaat-Statenlid (oud-PvdA wethouder) Menno Siljee. GL is onder de indruk van De Boshoek. De partij vindt dat in een stedelijke omgeving als Schiedam, waarin het groen en de natuur beschermd moeten worden, het extra belangrijk is om de schoonheid en de waarde van natuur te tonen. ‘De vrijwilligers van het natuurcentrum laten dit Schiedammers, jong en oud met eigen ogen zien’, stelt raadslid Mantingh.

Regelmatig deelt GL complimenten uit aan vrijwilligers die onbetaald werk in Schiedam verzetten. De eerste complimententaart werd door (toen nog) raadslid Jeroen Ooijevaar en toenmalig wethouder Johan Grijzen uitgereikt aan de vrijwilligers van de Erker (Gijzen is voorzitter van de Stichting wijkcentrum De Erker).

Vorig jaar reikte GL de vijfentwintigse complimententaart uit aan de vrijwilligers van de Vrienden van het Beatrixpark.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *