Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SVV (ZO) BOEKT HISTORISCHE SUPERCUP WINST

SCHIEDAM- De Zondag voetballers van de Schiedamse Zondag tweedeklasser SVV hebben op het drukbezochte terrein van Kethel-Spaland historie geschreven. De ploeg van oefenmeester Toon Wolters pakte door een 3-1 zege op Vlaardings kampioen Deltasport als eerste Schiedamse club uit de geschiedenis de supercup Schiedam/Vlaardingen.

Grote man bij de rood-groenen was Jorden Scherpenzeel, die 2 maal scoorde. In de eerste helft had Jordao Pattinama de ploegen door zijn doelpunt op gelijke hoogte gezet wat tevens de ruststand bleek
Na de thee troffen de Schiedammers paal en lat maar Scherpenzeel en Berkan Bayraktar schoten wel met scherp waardoor de cup met de grote oren voor het eerst een jaar in Schiedam blijft. De Schiedamse Wethouder van Sport Fihad Minas (VVD) had in bijzijn van burgervader Lamers de eer de beker te mogen overhandigen.

“Een geweldig resultaat. Deze prijs ontbrak nog op ons lijstje. Een groot compliment aan mijn ploeg en de organisatie, die weer een mooie avond heeft neergezet,” kijkt Wolters terug op het heugelijke sportmoment in de jeneverstad.

Foto: Mischa Keemink

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *